Over ons


Onze visie

De snelheid waarmee nieuwe spitstechnologieën zoals warmte kracht koppelingen (WKK), gasturbines, brandstofcellen, waterstof, hybride systemen… niet alleen ontwikkeld maar ook effectief geïmplementeerd worden als autonome systemen binnen huisvesting, industrie, motorbouw, mobiliteit, transport… was nooit hoger dan vandaag.

Anderzijds was de diversiteit en technische complexiteit van de beschikbare toepassingen nooit zo groot. Vaak zijn meerdere domeinexperten in verschillende deelgebieden nodig om gefundeerde foutdiagnoses in relatie tot de contractuele aansprakelijkheid te kunnen stellen.

Dossierbeheerders hebben het dan ook steeds moeilijker om de juiste expertise te vinden voor het bepalen van de aansprakelijkheid en de technische oorzaak van eventuele schade aan en door deze systemen.

 

Onze aanpak

OLIVA TECHNICS is een groeiend expertise- en studiebureau met specifiek doel de juiste expertise aan te leveren in het domein van bestaande en nieuwe duurzame technologieën. Dit zowel voor toepassingen in huisvesting, industrie, motorbouw, mobiliteit en transport.Exclusieve samenwerkingen met andere experten en bureaus, geeft het bijkomend voordeel dat we over een breed spectrum aan domeinexperten beschikken om een antwoord te bieden op elke vraag naar expertise in de wereld van hoog technologische oplossingen en hernieuwbare energiesystemen. Wij treden op als één aanspreekpunt en vergemakkelijken het verloop van elke expertise en onderzoek.

 

Onze waarden

Expertise in de expertise” is het kwaliteitslabel van OLIVA TECHNICS. Om deze kwaliteitsborging te garanderen beschikken we over een degelijke juridische basis via vorming als gerechtelijk expert. Naast de technische kwaliteit waarborgen de expertiseverslagen van Oliva Technics eveneens een maximale rechtsgeldigheid.